Verkeersbegeleiders gezocht in Nederland!

Nederland zoekt nieuwe verkeersbegeleiders

verkeersbegeleidersMet bijna 17 miljoen mensen in Nederland wordt het steeds drukker in ons koude kikkerlandje. Dit is overal te merken, onder andere dus ook op de weg en in het verkeer. De nood naar professionele verkeersbegeleiders neemt daarom in rap tempo toe.

De aanwas van verkeers begeleiders is echter de laatste tijd gestagneerd. Een van de redenen is het nieuwe examen dat kandidaten moeten afleggen. Het aantal vragen en de stof die beheerst moet worden is verdubbeld waardoor er meer uren gaan zitten in het studeren voor een voldoende.

 

 

Verkeers begeleiders zijn momenteel een hot item!

De vraag naar verkeersbegeleiders is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. De aanbod kan de vraag dan ook nauwelijks bijbenen. Dit houdt in dat bedrijven, gemeentes en evenementenorganisaties dringend op zoek zijn naar verkeersbegeleiders.

Ook zijn er ondertussen zogeheten verkeersbegeleiders centrales van start gegaan. Deze bedrijven koppelen professionele verkeersbegeleiders aan organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar verkeersregelaars. Deze centrales zijn doorgaans actief door het hele land en hebben beschikking tot een groot aantal verkeersbegeleiders op oproep basis.

Waarom verkeersbegeleider een interessante baan voor jou is

Verkeersbegeleiders houden zich bezig met het regelen van verkeer. De manier waarop en de locatie is echter telkens verschillend. De ene keer sta je op de openbare weg om het verkeer te begeleiden na een ongeluk. De andere keer regel je de parkeerstromen voor een groot warenhuis of meubelboulevard. Het kan ook zijn dat je op een motor het verkeer begeleid, zoals het geval is bij een evenement dat in beweging is.

Verkeersregelaars kunnen rekenen op een baan die veel uitdaging biedt, afwisselend is en bovendien veel uren in de buitenlucht gegarandeerd. Ook zit je niet vast aan standaard uren dus als een 9 tot 5 baan niet voor jou is weggelegd dan is verkeersbegeleider een reële optie.

Ben je een bedrijf of organisatie en ben je juist op zoek naar verkeers-begeleiders? Het is nu zelfs mogelijk om online een afspraak te maken voor het inzetten van verkeers begeleiders voor jouw evenement.