Over ons

Uw partner in mobiliteit

traffiq verkeer vergaderhoekDagelijks gaan onze gemotiveerde en professionele medewerkers naar verschillende opdrachtgevers in Nederland. Zij gaan onderweg om de mobiliteit in ons land te waarborgen en te verhogen.

Traffiq Verkeer is een landelijk werkende organisatie, centraal gelegen in Dodewaard.

Opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers is Traffiq Verkeer een betrouwbare partner. Een partner die 24 uur per dag en zeven dagen per week verkeersmaatregelen en verkeersregelaars levert. Tot deze opdrachtgevers behoren veelal aannemersbedrijven, GWW bedrijven en evenementenorganisaties. Maar ook overheden en instellingen weten de weg naar onze organisatie ruimschoots te vinden.

 

MVO en Social Return

Verkeersregelaarshuren.nl gelooft in de grote motivatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Graag geven wij deze groeiende doelgroep een kans weer toe te treden tot de arbeidsmarkt of te reïntegreren om zo weer het beste uit zichzelf te halen. Sociaal voor de mens! In onze social return visie werken wij samen met StapIn Personeel uit Dodewaard.

NEN4400-1 Certificering

Voor de verloning van onze verkeersregelaars maken wij volledig gebruik van de diensten van StapIn Personeel B.V. uit Dodewaard. Zij beschikken onder andere over het NEN4400-1 certificaat van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk toont onder andere aan dat de personeels-, loon- en financiele administratie op orde is en dat de belastingen en sociale verzekeringspremies tijdig worden betaald. Een extra zekerheid voor u als opdrachtgever!

 

verkeersregelaars-122