Parkeerwachten

Parkeerwachten en Parkeerregelaars van Traffiq Verkeer; totale ontzorging

Bezoekers van uw evenement hebben grote voordelen bij een gedegen parkeerbeleid en professionele parkeerwachten. Snelle afhandeling van verkeersstromen zorgt ervoor dat uw gasten sneller op het daadwerkelijke evenement aanwezig zijn. En daar heeft u ze tenslotte voor uitgenodigd of hebben zij een kaartje voor gekocht. Dat is het begin van een tevreden bezoeker! Parkeerregelaars van Traffiq zijn uw gastheren en -dames, uw visitekaartje!

Doorstroming bij vertrek

Een snelle en accurate verwerking van vertrekkende gasten door goede parkeerwachten is essentieel voor een geslaagd evenement. Mensen willen na een evenement maar een ding: weg. Irritatie begint wanneer de doorstroming te traag is en kan voor nare omstandigheden zorgen. Traffiq Verkeer kan voor een goed werkend uitrijplan zorgen. Snelle verwerking zorgt voor tevreden gevoelens bij uw gasten. En dat is onze drijfveer. En die van onze parkeerregelaars.

Parkeren is emotie!

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk parkeren is bij winkelconcentraties en evenementen. Mensen willen het liefst hun auto ín de winkel parkeren om zo minder te hoeven lopen. Natuurlijk is dat sterk overdreven. Maar feit blijft wel dat een goed parkeerbeleid essentieel is voor de omzet in de winkels. Traffiq Verkeer helpt u graag bij het opzetten en uitvoeren van een doordacht parkeerplan. Neemt u vrijblijvend per email contact met ons op of bel ons: 06 – 82 777 222.

parkeerwachten