Verkeersregelaars bij opvang asielzoekers

Verkeersregelaars bij opvang asielzoekers

Naamloos-2Om de infrastructuur op en rond asielzoekerscentra in goede banen te leiden zetten steeds meer gemeenten verkeersregelaars in.

Door de plotselinge komst van grote aantallen mensen en de verplaatsing daarvan ontstaan vaak onveilige situaties. Om dat te voorkomen helpen wij u graag met het vormen van een verkeersplan rondom asielzoekerscentra. En niet alleen de doorstroming direct bij de opvang maar ook de toegangswegen richting asielzoekerscentra zijn hiermee aan verandering onderhevig.

 

 

Daarnaast kunnen verkeersregelaars worden ingezet bij informatie bijeenkomsten in de aanloop naar een asielzoekerscentrum. Aangezien de politie vaak op volle sterkte aanwezig moet zijn om de bijeenkomst zelf in goede banen te leiden, is de inzet van professionele verkeersregelaars bij de toegangswegen een goede en veilige keuze.

Graag vertellen wij u hier meer over. Wij staan u graag informerend en vrijblijvend te woord. Voor deze informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Van Neerbos via 06-125 88 456 of via email.