Waarom kiezen voor een verkeersregelaars centrale?

Waarom kiezen voor een verkeersregelaars centrale?

Bij een evenement organiseren komt een hoop kijken. U heeft een vergunning voor het evenement nodig, het evenement moet aangekondigd worden en natuurlijk moet er materiaal geregeld worden. Mocht het evenement deels of geheel op de openbare weg plaats vinden, dan zult u deze moeten afzetten en verkeersregelaars moeten inzetten.

Maar wat als u een wegbouwbedrijf heeft en aan de slag gaat op een deel van de weg? Ook dan zult u de weg moeten afzetten en gedurende het project verkeersregelaars plaatsen om ervoor te zorgen dat het verkeer duidelijk weet waar het aan toe is.

In de bovenstaande gevallen en andere situaties is het maar goed dat u terecht kunt bij een verkeersregelaars centrale.

Wat is een verkeersregelaars centrale?

Een verkeersregelaars centrale is een organisatie waar zelfstandige verkeersregelaars en, in sommige gevallen, vrijwilligers zijn aangesloten. De organisatie is verantwoordelijk voor het aansturen en het plaatsen van deze verkeersregelaars in het werkgebied.

Een verkeersregelaars centrale regelt daarnaast administratieve zaken zoals het regelen van een aanstelling, het aanschaffen van de benodigde materialen en meer. Ook zijn alle verkeersregelaars voorzien van het benodigde “Bevoegd verkeersregelaar” certificaat welke verkregen wordt na het succesvol afronden van de gelijknamige cursus. Op aanvraag zijn ook verkeersregelaars die in het bezit zijn van additionele certificaten zoals een VCA voor Veilig Werken diploma of een EHBO-diploma.

Waarom een verkeersregelaars centrale ook voor u geschikt is

Een verkeersregelaars bedrijf heeft beschikking over een grote groep zelfstandige verkeersregelaars over heel Nederland. Deze verkeersregelaars zijn ervaren, beschikken over de juiste vergunningen en certificaten en zijn bovendien aangenomen op hun kwaliteit en professionaliteit.

Bij het plaatsen van verkeersregelaars komt, als u niet in de branche werkzaam bent, behoorlijk wat bij om de hoek kijken. Denk hierbij aan het regelen van de verkeersregelaars zelf, de aanwijzing van de gemeente, het verzekeringstechnische aspect en meer. Een enkel belletje naar een verkeersregelaars centrale of het invullen van een contac formulier en al deze zaken worden voor u geregeld.

Een verkeersregelaars centrale heeft daarnaast in de meeste gevallen het voordeel dat zij landelijke dekking bieden. Het maakt dus niet uit waar u zit; het is altijd mogelijk om voor een aantrekkelijke prijs gebruik te maken van de diensten van een verkeersregelaars centrale.