tekstwagen huren?

voor korte of lange termijn

De tekstkar, ook wel tekstwagen, is een onmisbare tool in de snelle communicatie tijdens evenementen, (weg)werkzaamheden en calamiteiten. Onderzoek heeft uitgewezen dat goede informatievoorziening essentieel is voor bezoekers en verkeersdeelnemers. Een tekstkar huren is dan ook altijd lonend voor uw activiteiten of werkzaamheden. De snelheid waarmee een tekstwagen geplaatst én gewijzigd kan worden, daar kan geen ander communicatiemiddel tegenop.

volg ons op instagram

TEKSTKAR

Uw bezoekers tijdig informeren is van groot belang voor het slagen van een evenement. Snel communiceren over wandelroutes,  parkeren, nooduitgangen of gewijzigde programmering? Niets is zo flexibel als een tekstwagen van Traffiq Verkeer. Op afstand of op locatie te programmeren en met full color LED technologie.

Bij Traffiq Verkeer kunt u tekstwagens huren met transport én installatie. Kortom, totale ontzorging. Neem contact met ons op voor meer informatie.

tekstwagen bij werkzaamheden en calamiteiten

Werkzaamheden en calamiteiten gaan vaak gepaard met directe overlast voor verkeersdeelnemers. Een goede informatievoorziening zorgt direct voor meer begrip bij verkeersdeelnemers. Ook bij calamiteiten zorgt een tekstkar of tekstwagen voor snelle communicatie met de verkeersdeelnemer. Ook wanneer er een snelle wijziging plaats moet vinden is dat geen probleem; onze tekstkarren zijn allemaal op afstand te programmeren en leveren dus altijd de juiste boodschap.

neem vrijblijvend contact met ons op

Adresgegevens

Hamsestraat 72A

4043 LK Opheusden

0488 - 234 567

Stuur een email

Waarom Traffiq Verkeer

  • 24/7 inzetbaar

  • Professionele medewerkers

  • Marktconforme tarieven

  • Landelijk opererend